PROJECTONLINEBLOG

MAINCHARACTERS
ADDSURIADDIIN ABDULLAH (A108882)
Tetap tabah wlu m'gelabah, takkan gentar wlu m'geletar
RUDZMOHD RUDZAINY ABDUL RAHMAN (A105771)
Eat everything, drink anything, dun sleep at all! @w@
UDINESEMOHD SAHRUDIN YUSOF (A108825)
Ini cekik darah namanya!!
 

POSTMOTERM

Thursday, September 04, 2008
Selamat berpuase

pose woii


Monday, December 25, 2006
After Effect's movie 2


Star Worst-Lighsaber Prank!! - video powered by Metacafe



After Effect's movie


Playing With Electrical!! - video powered by Metacafe


Friday, April 28, 2006
POSTER












Friday, April 21, 2006
Spoof movie : Tak Boleh Sazali

haa..ni pulak spoof movie dari filem anakku sazali untuk annual dinner kolej kitorang..korang tengk r YDP kolej kitorang belakon ngan P.Ramlee..P.Ramlee??..haa.xcaye ke??..kalo xcaye tengk r..huhu~



Di mana kan ku cari ganti: The Video Clip

ini sountrack untuk short movie kitorang..korang sume tengok r ni dulu k..
layaannnn~~


Monday, January 23, 2006
New Project


hello everybody..kitorang ade projek baru..movie baru untuk dibuat..tapi belum siap lg..idea dah ade..shooting lom gerak lg..sebenarnye ni bukan lah projek untuk subjek kitorang macam next sem,tp ni adalah projek kolej kami (burhan),disebabkan orng2 yg membuat projek ni datangnye dari team Meltymedian,so kitorang anggap ni projek untuk Meltymedian..
movie yg bakal kitorang ni bertemakan 60'an..sebab movie ni untuk annual dinner kolej kitorang yg bertemakan 6o's..so.all guys..check it out!!~~


Sunday, January 08, 2006
MeLtyMedian 2006












Wednesday, October 26, 2005
SALAM AIDILFITRI



Assalamualaikum...
Kepada member2 sekalian,kami dari team MeltyMedian ingin mengucapkan selamat bercuti kepada semua..dan selamat menyambut hari berbahgia,Aidilfitri insyaallah 3 November yg akan datang..Di kesempatan ini kami ingin memohon ribuan kemaafan jika terdapat sebarang kesalahan samaada sengaja ataupun tidak..terkasar bahasa yg mungkin menyinggung perasaan..akhir sekali..kami berdoa agar kita semua sama2 gembira dihari raya ini..amin


 
>w<

ABOUTUS

meltymedian is a group of four freshies from the National University of Malaysia undertaking Multimedia Studies. So nak dijadikan cerita, one fine morning our beloved IT lecturer, En. Zamri, told us to get into a group and start a blog. Thus the birth of this crappy online blog... =_=''

SHOUTBOX



LINKOUT








PASTENTRY

  • September 2005
  • October 2005
  • January 2006
  • April 2006
  • December 2006
  • September 2008
  •    hits