PROJECTONLINEBLOG

MAINCHARACTERS
ADDSURIADDIIN ABDULLAH (A108882)
Tetap tabah wlu m'gelabah, takkan gentar wlu m'geletar
RUDZMOHD RUDZAINY ABDUL RAHMAN (A105771)
Eat everything, drink anything, dun sleep at all! @w@
UDINESEMOHD SAHRUDIN YUSOF (A108825)
Ini cekik darah namanya!!
 

POSTMOTERM

Sunday, September 18, 2005
..AbOuT us..




about me:
name : Suriaddin bin Abdullah
nickname : aDD
birthday : 15 June 86
birthplace : Sandakan, Sabah
likes : nasi,lauk,sirap,teh tarik
hates : mcm takde...mcm ja la..
quote : Tetap tabah walau menggelabah,takkan gentar walau menggeletar......







about me:
name : mohd rudzainy bin abdul rahman
nickname : rudz, but some ppl call me tom... long story... =_=''
birthday : september 01
birthplace : sandakan, sabah
likes : oreo, anime, manga, j-pop, j-rock, broadband, theatre, digicam ~w~
hates : pesky insects >D<
quote : ("\( ' v ' )/")





about me:
askum.. salam perkenalan.. nama saya irkhan azreq b ahmad leh panggil irkhan.. snarnyer saya tak ler minat nak join bidang multimedia ni, tapi tengok cam best jer jadi try ler apply, letak choise yang ke enam, tengok2 jer leh dapat. frust, frust juge tapi saya still bersyukur pada yang maha Esa kerna dpat tempat kat U ni compare ngan kawan2 sayer yang tak dapat masuk U tu, lagi kesian kat diorang. pepehal harap saya enjoy ngan subjek ni and hope all my friend in this job can support me and we all sume leh gred ngan cemerlang.. adios





about me:
Name : MohD SaHruDin bin yusof
NicknamE : UdiN [ unsweeth20 ]
birthday : apRiL 26
birthplace : unSweetH20 III,johore
like : comic, computer, roti canai, UG scene, theater, music>>enjoy!!!
hate?..don know laa...+__+
*i hope our grOup prOject will be successfull...













 
>w<

ABOUTUS

meltymedian is a group of four freshies from the National University of Malaysia undertaking Multimedia Studies. So nak dijadikan cerita, one fine morning our beloved IT lecturer, En. Zamri, told us to get into a group and start a blog. Thus the birth of this crappy online blog... =_=''

SHOUTBOX



LINKOUT








PASTENTRY

  • September 2005
  • October 2005
  • January 2006
  • April 2006
  • December 2006
  • September 2008
  • Current Posts
  •    hits